Vi anbefaler at leje bil gennem HelleHollis

Det er billigt og nemt at leje bil i Spanien.De mindre modeller fås for ca. 1.000 DKK pr. uge.
Jeg bruger selv HELLE HOLLIS, og når jeg anbefaler gæster at bruge dem skyldes det:
1.
De fleste taler dansk, du vil i hvert fald kunne bede om at tale med en dansktalende.
2.
Der er en del brådne kar i denne branche. Hellehollis er seriøse og pålidelige, og opstår der problemer, er det en fordel at jeg kender dem og er "storkunde". Det betyder ikke, at jeg kan løse alle problemer, men jeg har et par gange, når noget er gået i hårdknude, kunne hjælpe.
3.
Deres priser er rimelige. Du kan måske finde et billigere tilbud, men du skal være meget opmærksom på betingelserne.
4.
Jeg er tilmeldt deres "Home Owner Club". Det betyder, at jeg selv, men også gæster der bor i huset, får 15% rabat.
Du skal blot huske at opgive mit kundenummer, H2139, når du booker bilen.
For fuldstændighedens skyld skal det nævnes, at "Home Owner"-systemet er opbygget således, at der akkumuleres en særlig rabat til "Home Owneren", når der registreres biler på det pågældende kundenummer.

Den hårde konkurrence har medført, at Hellehollis har taget kampen op på "discountsegmentet". Jeg kan ikke anbefale gæster at vælge dette tilbud. Hellehollis' normale service er suspenderet, og du kan ikke forvente nogen form for fleksibilitet. Jeg har netop haft et eksempel, hvor en gæst havde valgt dette produkt, ændrede planer vedrørende ferien, men var nu låst af billejen. Jeg skal såmænd ikke bebrejde Hellehollis at de har valgt at introducere dette tilbud, servicen ligger bare på linje med mange af de andre discountselskaber.

Deres kontor ligger 800m fra lufthavnen. Man kan få bilen leveret i selve lufthavnen mod betaling af 15 EUR, men de har en udmærket busservice, hvor der konstant kører Helle Hollis minibusser mellem lufthavnen og deres kontor. Nemt og velfungerende. Bestil 1-2 uger før ankomst

NÅR DU KØRER BIL I SPANIEN:
Ifølge statistikken har Spanien flest dræbte pr. kørt kilometer ( ca 3 gange højere end Sverige! )

Spanien har et pointsystem, der minder om vores "klippesystem". Overtrædelser i Spanien kan føre til klip i Danmark. Læs mere...

NÅR DU SKAL REJSE HJEM:
Vær i god tid!! Der kan være meget trafik omkring Malaga. Det kan også tage tid at aflevere bilen, hvis der er travlt.
Vi beregner selv 3 timer fra vi smækker hoveddøren til flyafgang, hvis vi også skal aflevere bil.

SPAR PENGE PÅ FORSIKRINGEN:
Check dine forsikringer hjemmefra, måske har du en indboforsikring eller en rejseforsikring, der dækker selvrisiko på bilforsikringen. Jeg er selv lige blevet opmærksom på dette. Jeg plejer at tage fuld forsikring på bilen, dvs ingen selvrisiko overhovedet, men det behøver jeg ikke, idet det er dækket af mit Mastercard.
Read more..

Made with Mobirise - Learn more