Mobirise

El Ingenio

Stort indkøbscenter


El Ingenio er et helt nyt stort center beliggende lige ved afkørslen til Velez Malaga og Torre del Mare, ca. 15 km fra Torrox ad motorvejen mod Malaga. Ud over mange gode specialbutikker er der Eroski, et kæmpe supermarked. Ses meget let fra motorvejen inden man skal køre fra.

I supermarkedet er der i øvrigt en fiskeafdeling, der kan få enhver til at gå helt amok, især fordi priserne, stadig, er langt under de danske. I dag købte vi et kilo friske blåmuslinger for 1EUR!!.

Mobirise

Lidl på Torrox Costa

Supermarkeder


Vi har fået LIDL i Torrox. Det ligger lige før rundkørslen i Torrox Costa.
Vi er især vilde med Lidls "DeLux"-serie. Meget lækre produkter, som de desværre kun har op mod højtiderne.

Lidt længere nede, i selve rundkørslen, ligger der i øvrigt en ALDI, nyrenoveret og meget flot.

Både Lidl og Aldi har stort udvalg i nonfood-varer, hvor man kan gøre gode kup!

Mobirise

Apotek, døgnåbent

Der ligger apoteker ( Farmacia ) alle steder, også på torvet i Torrox. Men på kysten ligger der et, der har døgnåbent. De fleste ansatte taler nogenlunde engelsk, og er i den grad vant til de problemer, der kan opstå, når man er på ferie.
Du finder det ved at køre ned til rundkørslen i Torrox Costa, ca. 2 km til højre ad kystvejen mod El Morche. Farmaciaet ligger på vandsiden, umiddelbart efter Repsol benzintanken. 

Mobirise

Marked på Torrox Costa om mandagen

Hver mandag ( og tirsdag i Nerja ) mellem 10.00 og 14.00 er der marked på Torrox Costa. Kør ned til Costa, og følg kystvejen ca 1km til højre, over for Supersol-supermarkedet. Stort udvalg i helt ubrugelige ting og mindst lige så stort i rene usmageligheder. Men som det er med den slags, er der altid mulighed for at gøre "kuppet", om ikke andet så i boderne med frugt og grønt!.
Der er kun nye ting, dvs ikke loppemarked. Det findes til gengæld i Nerja om søndagen.

Site was created with Mobirise web templates