Mobirise

Vores foretrukne badestrand

Kør ned til rundkørslen i Torrox Costa, følg kystvejen mod Nerja. Ca. 1-1,5 km fremme ligger en lille badestrand. Der er et hvidt restaurant-skilt, hvor der bl.a. står " Cirilo ".
Vi bruger tit denne strand, fordi der er offentlige toiletter og omklædningsrum, der er mulighed for at skylle fødderne, der er solsenge og der er restaurant, som til overflod er rigtig god. Endvidere er der altid god plads og man skal ikke passe helt så meget på sine ejendele her, som på den store strand på Torrox Costa.
Toiletter og omklædningsrum er kun åbne i højsæsonen.

Mobirise

Maro stranden

Snorklestrand

Maro-stranden er vor foretrukne snorklestrand. Der er både sand og klipper ( man kan ikke leje solsenge ), som regel ikke ret mange mennesker, og der er en lille hyggelig restaurant. Kør ad Motorvejen forbi Nerja. Et par kilometer efter Nerja kommer Maro. Nedkørslen til stranden kommer, lige når man er kommet ud af Maro.

Mobirise

Badeland

Det nærmeste badeland ligger ved det store indkøbscenter, El Ingenio, ved Torre del Mare. Vi foretrækker imidlertid AquaTropic i Almunecar. Der er lidt længere, men det ligger langt smukkere, idet det ligger lige ud til havet, og der er som regel langt færre mennesker. Kun åbent i højsæsonen.
OBS!
Vær opmærksom på, at børn i de store rutchebaner skal være mindst 1,20 m høje, af sikkerhedsmæssige årsager.

Mobirise

Charterturistoplevelse 

Vi plejer at sige, at vores område er meget autentisk og lokalt, uden fritureduften fra charterturismen. Det er også korrekt, men får man lyst til at opleve den klassiske "Middelhavsstrandpromenade" med alt hvad dertil hører, ja så skal man bare gå ned på Torrox Costa. Så får man det hele: restauranter, barer, karrikaturtegnere, skatere, musikere, souvenirboder osv osv. Selve stranden er i øvrigt rigtig god...

Mobirise

Varme kilder

I Alhama de Granada kan man få et helsebringende bad i de varme kilder. Det ligger lige uden for byen, selve kilderne er frit tilgængelige, ingen entré.
Kør til Velez Malaga. Her fra er der skilte mod Alhama de Granada ( ca. 50 km fra Velez Malaga )

Page was made with Mobirise site theme