www.supersol.dk

Om huset

Her finder du informationer om vor feriebolig i Torrox

Vort byhus ligger i den gamle bydel, 100 m fra torvet i Torrox, der ligger 40 km øst for Malaga. Man mener, at det er eet af de ældste huse i byen, og at det er rejst på ruinerne af en borg fra maurertiden. Det lyder sandsynligt, fordi der netop fra dette høje udsigtspunkt er et fantastisk overblik over hele byen og havet.
Selve huset består af 4 selvstændige lejligheder, der ligger på hver sin etage. Vi har kaldt dem

Calle Rosario, Torrox, Malaga

Rosario 1 og Rosario 2 har fælles indgang fra gaden, men ligger på henh. 1. og 2. etage. Det er naturligvis helt selvstændige lejligheder, med egne terrasser osv. Men mange familier, der rejser sammen på ferie, har givet udtryk for, at det er perfekt at have sin egen lukkede dør, men alligevel være tæt på hinanden. 
Rosario 3 ligger i stueplan, og har sin egen hoveddør.
Rosario 4 ligger nederst, og har indgang fra den anden side af huset.
Der er gjort en del ud af at gøre huset allergi- miljøvenligt: ingen tæpper på gulve, men klinker, allergivenlige dyner, effektiv rengøring, solfangeranlæg mv. Airconditionanlæggene er endvidere udstyret med de sidste nye filtre, der sikrer et sundt indeklima.

Læs den noget selvsmagende historie om hvorfor og hvordan vi købte huset, her...

ROSARIO 1 
Lejligheden er på ca. 70 m2 og indeholder entree, stort køkken, badeværelse med bruseniche, to store dobbeltværelser (sengene er 180 x 200) samt en stue/spisestue. I stuen er der en sovesofa, se billeder.
Trappen fører op til den store tagterrasse, der er på ca 80 m2, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, bjergene og havet.

SE FLERE FOTOS AF ROSARIO 1 
SE GRUNDPLAN AF ROSARIO 1
Rosario 1, Torrox
ROSARIO 2
Lejligheden er på ca. 70 m2 og indeholder køkken, badeværelse med badekar, stort dobbeltværelse, lille enkeltværelse samt stue/spisestue. I stuen er der en sovesofa, se billeder
Fra køkkenet er der direkte udgang til den dejlige terrasse på 16 m2, hvorfra der naturligvis også er pragtfuld udsigt over byen, bjergene og havet
.
SE FLERE FOTOS AF ROSARIO 2
SE GRUNDPLAN AF ROSARIO 2
Rosario 2, Torrox
ROSARIO 3
Lejligheden er på ca. 70 m2 og indeholder stue, spisestue, to soveværelser ( det ene med stor dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge ), køkken, badeværelse med badekar, se billeder.
Fra køkkenet er der mulighed for at sidde ved det lille bord, og gennem den åbne franske altan kigge direkte ud over havet.
Mellem køkken og det ene soveværelse går trappen op til tagterrassen, hvorfra der er samme pragtfulde udsigt over byen, bjergene og havet.

SE FLERE FOTOS AF ROSARIO 3
SE GRUNDPLAN AF ROSARIO 3
Rosario 3, Torrox
ROSARIO 4
Lejligheden er kun på ca 30 m2. Der er to værelser, det ene med dobbeltseng og amerikansk køkken, det andet med spiseafdeling og hyggelig sofagruppe. Lejligheden er totalt nyrenoveret, der er aircon, gulvvarme samt trådløst netværk. Da lejligheden ikke har egen terrasse, egner den sig bedst som supplement til de andre lejligheder.

SE FLERE FOTOS AF ROSARIO 4
Rosario 4, Torrox
FACILITETER I LEJLIGHEDERNE
Alle 3 lejligheder er udstyret med service til 6 personer, alt nødvendigt køkkengrej, 
se billeder af køkkenskabsindhold. Der er TV med 5-6 spanske kanaler. Der forefindes vaskemaskine. Airconditionanlægget er helt nyt, har særlige allergifiltre og er ekstremt lydsvagt. Sengesæt inklusiv to håndklæder pr person udlejes for 10 EUR pr sæt.
En lille vejledning i brug af huset og faciliteterne forefindes i huset, og kan også læses
 her:
Vejledning til Rosario 1
Vejledning til Rosario 2
Vejledning til Rosario 3

Se Supersol i BT

Se artikel i BT om Supersol. Læs artikel.. Læs artiklen Supersol i BT

At købe hus i Spanien

Få 10 gode råd. Læs mere..

Billige tilbudsuger

Find uger ned til EUR 160,- Gå til kalender

Trådløst internet

Der er trådløst internet i alle lejligheder. Læs mere...

Rejseforsikring?

Få gode råd her!. Læs mere..

Få dine varer bragt:

Udbringning Bestil købmandsvarer hjemmefra, så de står klar, når du ankommer. Se hvordan her...

Sidste nyt:

Vi kan nu arrangere fisketur på Middelhavet. Læs mere...
(c) Gunnar Hansen, 2013