www.supersol.dk

InsidertipsRestauranterogBarer

Vores egen yndlings.....

Familierestaurant
Det er en familie bestående af mand, kone samt 2 voksne døtre, der driver stedet, og de er fantastisk søde ( og gode at tale med, hvis man vil øve sit spanske..). De laver dejlig mad, prøv f.eks. stroganoff ( serveret med ris ). Vi gør ofte det, at vi bestiller et antal halve rationer af flere forskellige ting. Så får man smagt lidt mere. Er man i sparehumør eller kun lidt sulten, kan man tage en tapa samt en drink ( øl eller vand ) for en samlet pris af 1,50 EUR.


Tapas restaurant
Paco's Bar på torvet i Torrox har fin tapas. Især hvis man er til fisk, er der mange lækre ting. Bed om at få lidt forskelligt ind på bordet ( Tapas variadas ). Sardinerne er et must, de friterede auberginer er også herlige. Selv når vi går virkelig til den, med mange retter, vin, kaffe mv, bliver det ikke meget over 10EUR/person.
Restaurant i Torrox Pueblo
El Figon ligger tæt på torvet i Torrox. Hæver sig klart over alle andre i byen, og den udendørs gårdhave er pragtfuld om sommeren. Ikke meget dyrere end de andre, og da slet ikke i forhold til kvaliteten.

Billedet er taget i den meget hyggelige gårdhave. Lukket mandag.
Fiskerestaurant
I Torre Del Mar ligger en fiskerestaurant La Pescaderia, lokal, billig og super!! Det er ejeren selv, der også er fisker, så de skønne varer ligger på is på et bord i restauranten og så vælger man sin egen fisk. Det vrimler med lokale, vi har aldrig set en nordeuropæer. adressen er C/Verde Mar 4, Torre Del Mar. bliv ikke forbavset, når du befinder dig i et industrikvarter, den er god nok!

Mix-Mix-Tapas
Jeg har altid stor respekt for folk, der tør opgive den trygge lønmodtagerrolle og i stedet bliver selvstændige. Og især, når det er i et andet land. Brian og Michael har i 2010 åbnet en restaurant på strandpromenaden på Torrox Costa. Brian er tidligere køkkenchef på Slotskroen i Hillerød, og når man får serveret sin mix tapas er man ikke i tvivl om, at det er dygtige folk, der står bag. Den er forrygende! Og anderledes, fordi knægtene har lusket lidt dansk tradition ind i tallerkenen. Prøv den.

Restauranten hedder "LA PATALETA", og du finder den helt nede på strandpromenaden lige ud for benzintanken Repsol, ved siden af apoteket, som du finder kørselsvejledning til lidt højere oppe på denne side.
Udsigts-Restaurant
Restaurant Cantueso i Periana er een af de smukkest beliggende restauranter jeg nogensinde har set. Alene dette er turen værd. Jeg har aldrig været begejstret for det britiske køkken, men jeg må sige kvaliteten overraskede os. Vi er et godt stykke over den almindelige turist-friture!

Man bør satse på frokost, da det ville være tåbeligt at sidde deroppe i mørke...
Man kører til Velez Malaga, derefter ca 20km ind i landet, her ligger byen Periana. Den præcise kørselsbeskrivelse findes på restaurantens website, se her...
Til den lille sult
På vej ned imod torvet går man lige forbi Calle Beso (Kyssegaden), hvor der er startet en moderne indrettet bar, som gør sig særdeles godt i tapas, som skandinavere ville elske. En lille portion af diverse gryderetter med en øl eller vand - 1,50 €! 2 €, hvis man vil upgrade til et glas vin. Stedet er perfekt til den lille sult.
Isbar
Ingen sommerferie uden is. Byen har en lille isbar, som har en glimrende udsigt og en fin terrasse, hvor man kan nyde sin kolde forfriskning i solen.
Indiske Restaurant og Shawarmabar
I den bagerste del af byen finder man en lille bar, som for nyligt blev overtaget af et par indiske drenge, som bare kan lave mad. Det krydrede indiske køkken møder de spanske tapasstørrelser i nogle dejlige midt-på-dagen måltider. Min søn, som bor på Nørrebro, føler sig godt hjemme her.
Drinks-sted
Spanien har en god tradition for at lave store og spændende drinks. Underligt nok er der ikke mange muligheder for at få sådanne i Torrox. Dog har vi fundet en skøn bar, som er gemt godt væk i den nederste del af byen. Her er udvalget stort, og deres drinks er fantastiske. Stedet er indrettet mest til unge gæster ... dem, som Torrox ikke har mange af. Så man har stedet mere eller mindre for mig selv.

Live-Music-Bar
Calle de la Baja var engang byens hovedgade, hvilket man godt kan forstå, når man besøger den engelske pub Meson La Terraza. Når man går igennem baren åbner der sig en hyggelig terrasse med en fantastisk udsigt over bjerget. Nogle aftener kommer der et par glade "lads" med deres guitarer og spiller alle de gode gamle.


Restauranter og BarerIndkøb og Shopping
OplevelserBademuligheder Strande mm

Se Supersol i BT

Se artikel i BT om Supersol. Læs artikel.. Læs artiklen Supersol i BT

At købe hus i Spanien

Få 10 gode råd. Læs mere..

Billige tilbudsuger

Find uger ned til EUR 160,- Gå til kalender

Trådløst internet

Der er trådløst internet i alle lejligheder. Læs mere...

Rejseforsikring?

Få gode råd her!. Læs mere..

Få dine varer bragt:

Udbringning Bestil købmandsvarer hjemmefra, så de står klar, når du ankommer. Se hvordan her...

Sidste nyt:

Vi kan nu arrangere fisketur på Middelhavet. Læs mere...
(c) Gunnar Hansen, 2013